5 comments
 1. Hienon näköistä ja mahtavaa edistymistä. Mielenkiinnolla seuraan jatkossakin, miten treenaaminen tuottaa tulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne :)
   Treenien videoiminen on aina välillä on kyllä tosi palkitsevaa, kun niistä näkee jälkikäteen sitten niin konkreettisesti edistymisen.

   Poista
 2. Kuinka pitkää hihnaa/liinaa käytät ja minkä merkkistä? Etsiskelen pitkää liinaa jossa voisi ulkoiluttaa koiraa kytkettynä mutta sillä olisi enemmän liikkumisvapautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :) Käyttämäni hihna on 4,5-5m mittainen pyöreä nylonhihna. Kuva hihnasta on tässä postauksessa: http://kilarikira.blogspot.fi/2014/12/virheita-ja-oivalluksia-osa-1.html Hihnan merkkiä en valitettavasti muista, mutta koira- ja kissakoulu Heiluva Häntä tuo niitä Jenkeistä Suomeen, muualla Suomessa niitä ei kai edes myydä.. Tuollaisia pitkiä hihnoja on aika vaikea mistään löytää :/ Aikaisemmin käytin sellaista 4m mittaista nahkaista monitoimitalutinta, joka oli pituutensa puolesta kyllä ihan ok, mutta soljet tuntuivat aika ikäviltä kättä vasten, kun hihna liukui kädessä. Sellaisia grip-nauhasta tehtyjä hihnoja/liinoja löytyy kyllä vaikka minkä mittaisina, ajaisivatkohan ne suunnilleen saman asian?

   Poista
 3. Hei, löysin vasta nyt blogisi. Aivan mahtava lukea avoimia pohdintojasi haasteista, jotka monet meistä jakavat, loistavaa vertaistukea! Blogiasi ei näemmä ole päivitetty maaliskuun jälkeen. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla, miten treeninne ovat edistyneet. Pohdin BAT-kurssille menoa "viimeisenä keinona" oman rähjäni kanssa, joka ei tosin lukemani perusteella ole aivan yhtä haastava tapaus kuin Kira, mutta jonka kanssa yhtäkaikki edistymistä on tapahtunut tosi vähän siedättämällä ja korvaavan käytöksen opettelulla.

  VastaaPoista