12 comments
 1. Ihania kuvia! :) Meillä virikkeenä toimivat aktivointipallot sekä erilaiset älypelit, joihin voi piilottaa namuja :) Imuria taas mennään piiloon sängyn alle, eli meillä ei valitettavasti masun imurointi onnistu vaikkakin se olisi kätevä tapa kerätä irtokarvat :D

  VastaaPoista
 2. Nuo pentukuvat on aivan sydämensulattavia. :)

  Meillä aktivointina toimii mm. Kongi ja siellä täytteenä milloin mitäkin herkkua, nyt uutena polttopuiden hakua liiteristä, makkarapalojen etsintä kotinurkista. Mitä milloinkin keksitään. :D

  VastaaPoista
 3. Onnea Kiralle! Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei lemmikkiä ole. Mukaan silti kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oi ihana! Meillä ei tällä hetkellä ole lemmikkiä, mutta tulevaisuudessa toivottavasti! Mukana arvonnassa kuitenkin :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Meillä Kallen virikkeistäminen tapahtuu ns. arki-tokon kautta :) Ruokaa "saalistetaan" niin ulkona kuin myös sisällä ja ruokakuppi on ollut jo pidemmän aikaa poissa. Herkkuja metsästetään erilaisista pusikoista ja kodin kätköistä, omat virikelelut ja pahvilaatikkoon revityt sanomalehtipiilot toimivat myös virikkeenä. Älypelejä pelataan myös aina silloin tällöin.

  Terveisin Maija ja Kalle-göötti yhteiseltä Zen-kurssilta :)

  VastaaPoista
 6. Ja Paljon Onnea suloiselle Kiralle :)

  VastaaPoista
 7. Virikkeellistän koiraani namien piilotuksella sekä uusien temppujen opettamisella
  inka_jasu@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Meiltä löytyy tällä hetkellä vain kissoja, ja niitä tulee virikkeellistettyä niitä leikittämällä, aktivointilelujen avulla sekä temppuilemalla.
  nethel-estel@outlook.com

  VastaaPoista
 9. Kissa saa virikkeitä päivittäisellä leikkimisellä ja kesällä ulkoillaan ihan urakalla, siellä riittää katseltavaa ja virikkeitä yllin kyllin

  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Joskus tuntuu, että koria virikkeistää mua enemmän ;) Mutta joo, on käytetty erilaisia älypelejä yms. mutta nenän käyttö ja namien etsiminen on tehokkainta. Koirakaverin kanssa painimisen jälkeen tietty :)

  Jos ei haittaa, voisin linkittää blogisi omaamme... meillä ollaan rähinöiden suhteen jo voiton puolella, mutta haasteita riittää silti aina. Onnea messubloggarille ja ihanalle koirallesi!

  VastaaPoista
 11. Onnea Kira! :)
  Mielestäni parhaita ovat lelut, joihin saa piilotettua herkun, lemmikki saa nähdä hieman vaivaa naminsa eteen :)
  pussikarhu@luukku.com

  VastaaPoista
 12. Etkö enää bloggaa? Olis kiva kuulla kuulumisianne

  VastaaPoista