7 comments
 1. Kiva että blogi on vielä hengissä :) meillä on 1,5v uroskoiralla sama ongelma toisten koirien ohittamisessa. Ollaan tällähetkellä ohituskurssilla (x2) ja toivotaan, että saatais jotain edistystä tähän tilanteeseen. Etäisyyttä meillä pitää olla toisiin koiriin reilusti ettei koiramme räjähdä. Täältä on mukava seurata kohtalotoverin kuulumisia :D !

  VastaaPoista
 2. Kiva, että vielä kirjottelet! Jostain eksyin blogiisi jokin aika sitten ja juttuja vaikka kuinka pitkälle. Tosi "mielenkiintoista" luettavaa jos se nyt ei kuullosta liian epäreilulle :D Ja tsemppaavaa omien pulmien ratkomiseen, vaikka ovatkin paljon pienempiä. Jatkamme siis edelleen seurailua ja toivotamme onnistuneita lenkkejä tavoitteenne saavuttamiseksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että eksyit ja tervetuloa jatkossakin :) Enkä ottanut tuota mielenkiintoista-kommenttia epäreiluna, ei hätää :D

   Poista
 3. Ihanaa, että Kiran blogi jatkuu! Ja vielä ihanampaa, että loma on tehnyt Kiralle (ja toivottavasti sinullekin) noin hyvää :) On pitänyt kommentoida jo aiemmin, että tästä blogista on oikeasti ollut apua oman reaktio/signaaliherkän pennun kasvatuksessa. Blogissasikin olleiden juttujen avulla meillä menee hyvin kiihtymistaipumuksesta ja varautuneisuudesta huolimatta :) Terkuin Leena (Ps. oma blogikin pohdinnassa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, miten ihana kuulla että tästä blogista on ollut muutakin hyötyä kuin toimia minulle itselleni purkukanavana! :) Tunnen olevani niin onnekas, kun saan teiltä lukijoilta niin paljon tsemppausta ja tukea. Se oikeasti auttaa jaksamaan kun tulee vaikeita päiviä tuon rakkaan karvakorvan kanssa :) Vinkkaathan blogistasi sitten kun saat sen pystyyn!

   Poista
  2. Sain kuin sainkin blogin pystyyn, joten tervetuloa tutkailemaan :) --> ihankurillaan.blogspot.fi. Siellä pohditaan nyt aluksi aika paljon koiran ekaa pentuvuotta, mutta toiveeni ja tavoitteeni on, että tekstit puhuttelisivat muitakin kuin pennunomistajia :D Tarkoitus on kelata kaikkea sitä, mitä Unikon kanssa on tullut opittua reilun vuoden varrella, koska oon huomannut, että moniakaan asioita ei kovin yleisesti tunnuta käsiteltävän. Ts. koirat ja koiranpito on paljon monimutkaisempia kuin mitä missään kirjassa kerrotaan. En mäkään niistä tietty mitään kokonaiskuvaa vielä tiedä, mutta kiinnostaa nyt kuitenkin pohdiskella näitä vuoden varrella tulleita ihmetyksen aiheita :D Tsemppiä teille!!

   Poista