2 comments
 1. Positiivisiin koulutusmetodeihin perustuva koirankoulutus! on myös yksi hyvä ryhmä, ja aika aktiivinen. :-) https://www.facebook.com/groups/297865280574556/

  Sonja

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, tämä blogi on hengissä!

  Ikävä kyllä ei ole linkkivinkkejä heittää, tulin vaan sanomaan että kovasti odotan kuulumisia teidän arjesta! En voi kertoakaan kuinka paljon apua teistä on ollut omaan yhteiselooni pelkoaggressiivisen koirani kanssa. Vastaehdollistamisen aloitin luettuani kirjoituksesi (on ollut todella tehokas vaikutus), ja SmartDog-testiäkin olen vakavasti harkinnut. Kirjoitat todella perustelevasti ja johdonmukaisesti, ja argumentointiasi on ihana lukea! Tämä on ehdottomasti yksi lempiblogeistani. Kerrot kattavasti koulutusmetodien taustoista, ja nostan hattua taustatyöllesi. :)

  Toivottavasti Kiralle kuuluu hyvää, tai ei ainakaan huonompaa kuin ennen. Ymmärrän jos blogin kirjoittaminen on jäänyt elämän murheiden alle, elän itsekin kipuilevan koiran kanssa ja tiedän sen olevan todella raskasta. Jos se yhtään helpottaa, niin ehkä voisit kirjoittaa siitä blogipostauksen, siis elämästä kivuliaan koiran kanssa. Uskallan väittää että todella monet käytösongelmat ovat kivuista johtuvia, eivätkä useat omistajat edes tule miettineeksi että koiran käytöksen taustalla saattaisi olla kipu. Varsinkin kun koirat ovat mestareita sen piilottamisessa.

  Kaikkea hyvää teille molemmille! Käyn täällä kurkkimassa säännöllisesti, uuden tekstin toivossa. :D

  VastaaPoista