5 comments
 1. Miten sä olit sitten tässä toiminut väärin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kolmoskohdan tärkeyttä en ollu aiemmin tajunnut. Eli vaikka treeneissä sujui hyvin, niin sitten arjessa tuli ihan jatkuvasti koirakohtaamisia, ja niissä tapahtui joka kerran räjähdyksiä, mikä piti yllä reaktiivista käytöstä ja suurta stressiä koiralla. Kaikki koirakohtaamiset olis pitänyt hoitaa ihan koko ajan sellaisella etäisyydellä, ettei rähinöitä pääse syntymään. Ja myös tuota superherkun käyttöä olis voinut korostaa vieläkin enemmän, eli että ois ollut tosiaan joku tietty herkku, jota olis saanut ainoastaan toisten koirien lähellä.

   Poista
 2. Ihan. Älyttömän. Hyvä. Ja. Havainnollistava. Postaus. Olen mykistynyt! :) Jos sulle vaan käy, jakaisin mielelläni linkin tähän juttuun omassakin blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toki saat linkittää tähän postaukseen omassa blogissasi.

   Poista
 3. Olit kirjoittanut tämän postauksen todella hyvin. Meilläkin on ongelmana juuri tuo vieraiden koirien ohitus. nyt yritän tuolla sinun kuvaamallasi tekniikalla jos se vaikka sujuisi sitten paremmin. Olet muutenkin kirjoittanut todella hyvin ja kuvaavasti erilaisista koulutuksista ja koulutusmenetelmistäsi. Kiitos kovasti :) näistä on varmasti apua minulle ja reaktiiviselle koiralleni Mokalle! T:Netta ja Mokka

  VastaaPoista